Απόλυτο δίκαιο έχει ο κατοχικός ηγέτης, Μουσταφά Ακκιντζί, που θεωρεί το Ε.ΛΑ.Μ. ως το μοναδικό εμπόδιο στα σχέδιά τους για “λύση” του Κυπριακού. Τη σημερινή ημέρα προτιμήσαμε να βρεθούμε σε ένα χωριό που θυμίζει Ελλάδα, όσο πιο μακριά γίνεται από τα ανθελληνικά παραληρήματα της πολιτικής ηγεσίας. Οι ΕΛΑΜίτες σήμερα ύψωσαν, για πρώτη φορά στο χωριό Σταυροκόννου της Πάφου, την ελληνική σημαία και την βυζαντινή.

Το χωριό αυτό αποτελούσε διακομιστικό σταθμό της τουρκικής τρομοκρατικής οργάνωσης ΤΜΤ και για πρώτη φορά υψώθηκαν τα λάβαρα της Ελληνορθοδοξιας. Με αυτή την κίνηση οι ΕΛΑΜίτες επιβεβαίωσαν την ελληνικότητα της κοινότητας εναντίον όλων όσων θέλουν το αντίθετο. Ακόμη, τα μέλη μας προσκύνησαν στην εγκαταλελειμμένη εκκλησία του Τιμίου Σταυρού ενώ περιόδευσαν στο χωριό μαθαίνοντας από πρώτο χέρι την εγκατάλειψη της κοινότητας από το Κράτος.

Εκεί που η Κυπριακή Δημοκρατία απουσιάζει και αδυνατεί να υπερασπίσει την Ορθοδοξία, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο θα δίνει το παρών του και θα στέκεται στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Ελληνισμού της Κύπρου που αγωνίζεται για την επιβίωση του. Είτε με Ανεξαρτησία, είτε με Ομοσπονδία η Κύπρος ήταν, είναι και θα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Υ.Γ. Λόγω των πιο πάνω κινητοποιήθηκαν και βρέθηκαν για πρώτη φορά στην κοινότητα τζιπ της Αστυνομίας…