Σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης, για την πανηγυρική “έξοδο” της Κύπρου από το μνημόνιο γράφει τα ακόλουθα: «Το τελευταίο μνημονιακό eurogroup για την Κύπρο. Τρία χρόνια δουλείας και συνέπειας. Συνεχίζουμε με σοβαρότητα».

Απ’ ότι φαίνεται εκ των πραγμάτων, γλώσσα λανθάνουσα τ’ αληθή λέει, καθώς ο εκ παραδρομής τονισμός της λέξης “δουλειάς” αναδεικνύει τις πραγματικές διαστάσεις των τριών χρόνων διακυβέρνησης Αναστασιάδη, όπου η Κύπρος ταλανίστηκε από τα δεσμά του μνημονίου.

Τα τρία τελευταία χρόνια η κυβέρνηση Αναστασιάδη κατήντησε τον Κυπριακό Ελληνισμό σκλάβο της Ευρώπης, ενώ στην ουσία η Κύπρος θα παραμείνει δούλος της Ευρώπης για τα επόμενα 15 χρόνια, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ντομπρόβσκις «η Κύπρος θα ελέγχεται ανά εξάμηνο από την Τρόικα μέχρι το 2031».

Η διακυβέρνηση Ανανστασιάδη άφησε τον Κυπριακό Ελληνισμό δούλο στο έλεος των στυγνών Ευρωπαίων τοκογλύφων. Η βελτίωση στην οικονομία όπως ισχυρίζονται κάθε άλλο παρά αληθή είναι, καθώς η ανεργία καλπάζει και η νεολαία ξενιτεύεται για να βρει δουλειά.

Είναι καιρός ο Κυπριακός Ελληνισμός να απαντήσει δυναμικά στον πρόεδρο Αναστασιάδη, που θεωρεί τον λαό δούλο της Ευρώπης. Η ψήφος στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τον Μάιο θα αποτελέσει το πιο ηχηρό χαστούκι στην πολιτική της υποταγής και της δουλείας που εφάρμοσε η κυβέρνηση.

ποσταρισμα