Η «απαγόρευση του χορού και του λικνίσματος», ενώ θα προτιμούσαμε να αποτελεί ένα κακόγουστο αστείο, εντούτοις εντάσσεται στο πλαίσιο των νέων υγειονομικών μέτρων.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διερωτάται για την σοβαρότητα με την οποία λαμβάνονται κάποιες αποφάσεις, που εν τέλει καταπατούν τις βασικές ατομικές ελευθερίες και διαλύουν την οικονομική βιωσιμότητα των πολιτών, των επιχειρήσεων και του κράτους.

Δυστυχώς για ακόμη μία φορά ακούσαμε κυβερνητικές εξαγγελίες λήψης υγειονομικών μέτρων χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, αντί να ανακοινωθούν μέτρα ενίσχυσης των νοσοκομείων με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό!

Είναι πλέον γεγονός. Τα νέα μέτρα διχάζουν τους πολίτες σε εμβολιασμένους και μη, ενώ μεταλλάσσουν την «δημοκρατία» σε «αστυνομοκρατία», μετατρέποντας πολίτες, μαγαζάτορες, εστιάτορες και άλλους, σε ρόλο «χωροφύλακα».

Ως Παράταξη επαναλαμβάνουμε την θέση μας για άρση των νέων μέτρων, επιστροφή των δωρεάν ελέγχων ταχείας διάγνωσης και ανάκτηση της ελευθερίας όλων των πολιτών που καταπατείται από τα μονομερή διατάγματα, που ψήφισαν ΟΛΑ τα κόμματα, εκτός του ΕΛΑΜ.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δηλώσεις: Γεάδης Γεάδη, Εκπρόσωπος Τύπου