Ξετυλίγεται σιγά σιγά το νήμα όσον αφορά τις ραγδαίες εξελίξεις στον Δήμο Πάφου. Αποκορύφωμα των σχετικών αποκαλύψεων και εξελίξεων ήταν η σύλληψη του δημάρχου Πάφου, Σάββα Βέργα, με βαρύτατες κατηγορίες που τον θέλουν να είναι ο εγκέφαλος πίσω απο τα απειλητικά μηνύματα σχετικά με την υπόθεση Αρίστο.

Πολιτική δικαίωση μπορεί να θεωρηθεί για το Κίνημα μας, αφού εδώ και χρόνια, φωνάζει για την διαπλοκή και την διαφθορά του πολιτικού κόσμου στην Κύπρο. Προσωπικά δεν μας εκπλήσσουν καθόλου οι σχετικές εξελίξεις, για το πώς ένας αδιάφθορος και αμερόληπτος στα μάτια της κοινής γνώμης, κατά τα άλλα πολιτικός, μπορεί να εμπλέκεται σε τόσο σοβαρές υποθέσεις. Αυτό γιατί είμαστε το μοναδικό, δυστυχώς, Κίνημα που επιμένει πως το μαχαίρι πρέπει να φτάσει βαθιά μέχρι το κόκκαλο, γιατί ολόκληρο γενικά το σύστημα, σε όλα τα μήκη και πλάτη, νοσεί σφόδρα από τα λαμόγια που χειρίζονται τις τύχες μας, και υποτίθεται προστατεύουν τα συμφέροντα του λαού.

Να τονίσουμε επίσης, πως μπορεί να θεωρηθεί και μεγάλη νίκη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) η σχετική εξέλιξη γιατί να υπενθυμίσουμε πως, πρίν η υπόθεση της Αρίστο οδηγηθεί στον δρόμο της δικαιοσύνης, όταν έγινε προσπάθεια συγκάληψης της σε σχετική συνεδρίαση εντός του δημοτικού μεγάρου, ήταν η δυναμικότατη παρέμβαση των μελών του Κινήματος μας που ξεσπασαν και θόλωσαν τα νερά και στη συνέχεια ανέλαβε η αστυνομία. Χρέος μας ήταν και το πράξαμε και θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατοί και ανόθευτοι, για να επέλθει επιτέλους η θεία δίκη σε αυτόν τον τόπο.