Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδης Γεάδη παρευρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ, όπου θέμα συζήτησης ήταν οι Προεδρικές Εκλογές, όπου ερωτήθηκε για το τι θα πράξει το ΕΛΑΜ στον δεύτερο γύρο.

Ο συναγωνιστής ανέδειξε το γεγονός ότι ο Σταύρος Μαλάς επέλεξε να δείξει ασέβεια προς τους δεκάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που στήριξαν την υποψηφιότητα του ΕΛΑΜ, μη σεβόμενος την 4η πολιτική δύναμη της Κύπρου, καθώς επέστρεψε χωρίς απάντηση το ερωτηματολόγιο του ΕΛΑΜ.

Ακολούθως, ο εκπρόσωπος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος δέχτηκε αναίτια επίθεση από την εκπρόσωπο των κόκκινων οικολόγων, η οποία με σταλινικό ύφος μίλησε απαξιωτικά για τους 22 χιλιάδες ψηφοφόρους του ΕΛΑΜ, στην προσπάθειά της να λασπολογήσει το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, δείγμα πολιτικού της πολιτισμού αλλά και του πανικού της, καθώς βλέπει το κόμμα των οικολόγων να μην εισέρχεται στην επόμενη βουλή, την ίδια στιγμή που το ΕΛΑΜ καθιερώνεται ως η 4η πολιτική δύναμη.

Όπως της απάντησε ο κ. Γεάδη, το ΕΛΑΜ καταδικάζει τον φασισμό, ενώ υπενθύμισε σε άπαντες τα λεγόμενα του Ουίνστον Τσόρτσιλ που είχε πει ότι “Οι φασίστες του μέλλοντος θα λέγονται αντιφασίστες”, αναδεικνύοντας την φασιστική νοοτροπία που διακατέχει τις δήθεν “δημοκρατικές” δυνάμεις της πατρίδας μας.