Το Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Μάριος Βασιλείου παρευρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην ενημερωτική εκπομπή του Capital, τονίζοντας ότι το ΕΛΑΜ καθιερώθηκε στις συνειδήσεις των πολιτών με τις καθαρές και κρυστάλλινες θέσεις που παρουσίασε, έχοντας τις αξίες της πίστης, της πατρίδας και της οικογένειας ψηλά στον αγώνα που διεξάγουμε. Όπως ανέφερε ο συναγωνιστής, το ΕΛΑΜ στέκεται στο πλευρό των πολιτών διαχρονικά, όχι μόνο προεκλογικά, όπως κάνουν οι πλείστοι πολιτικοί.

Ο κ. Βασιλείου αναφέρθηκε επίσης σε κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα, όπως τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, την κοινωνική ανισότητα, όπου με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που ασκούν οι εκάστοτε κυβερνήσεις έχουν φτάσει τον Λαό στα όρια της φτώχιας, καταντώντας τον Έλληνας της Κύπρου πολίτης δεύτερης κατηγορίας.

Το Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου αναφέρθηκε επίσης στα θέματα πολιτικής διαφθοράς και σκανδάλων, τονίζοντας την πάγια θέση του ΕΛΑΜ για διαφάνεια και παραδειγματική τιμωρία όσων έκλεψαν τα δημόσια ταμεία με δήμευση της περιουσίας τους.