Σχολιάζοντας στην μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΙΓΜΑ την χθεσινή συζήτηση και ψήφιση νομοσχεδίων που αφορούν την μεταρρύθμιση της Δημόσιας Υπηρεσίας, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Παράταξής μας, Γεάδης Γεάδη, δήλωσε ανάμεσα σε άλλα πως: «αυτό είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση αλλά δεν είναι η μεταρρύθμιση στην δημόσια υπηρεσία».

Και συμπλήρωσε: «Η γραφειοκρατία και η κομματοκρατία είναι το σοβαρότερο πρόβλημα, και ο πολίτης πρέπει να βρίσκει άμεσες λύσεις όταν απευθύνεται στην Δημόσια Υπηρεσία» και όχι απλά να μένει επ’ άπειρον στην αναμονή.

Πρέπει να διαφυλαχθεί η δημόσια υπηρεσία, καθώς είναι σημαντική για την λειτουργία του κράτους, αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να καταστεί πιο παραγωγική και φιλική προς τους πολίτες, είπε.

Το στοίχημα δήλωσε με έμφαση, είναι: «πως θα καταφέρουμε, τα κόμματα να μην ελέγχουν την Δημόσια Υπηρεσία, δηλαδή να πετύχουμε την αποκοματικοποίηση της».

Κλείνοντας ανέφερε ότι ευθύνη έχουν και οι ίδιοι οι πολίτες, καθώς «Όλοι φωνάζουν για τα κακώς έχοντα, αλλά όταν έχουμε εκλογές, ψηφίζουν τους ίδιους και τους ίδιους».