Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδης Γεάδη παρευρέθηκε στην Δημοσκόπηση του ΑΝΤ1, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σταθερή άνοδο της παράταξής μας.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απαξίωση των πολιτών στους θεσμούς και τα κόμματα, κάτι που διαφαίνεται από το γεγονός πως κατά τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, τα τέσσερα κόμματα που κατά καιρούς κυβέρνησαν και συγκυβέρνησαν τη πατρίδα μας επηρεάζονται από οικονομικά συμφέροντα, γεγονός που αποτυπώνεται από τα αλλεπάλληλα σκάνδαλα που εμπλέκονται πολιτικά τους στελέχη, με προεξέχοντα το ΑΚΕΛ, που δεν υπάρχει σκάνδαλο που να μην συνδέεται.

Σε ότι αφορά τα ποσοστά που δίνει η δημοσκόπηση στη παράταξή μας, παρά το 8.5% ο κ. Γεάδη υπογράμμισε πως συνεχίζουμε τον αγώνα μας χωρίς έπαρση, προσγειωμένα, με μοναδικό γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον των πολιτών. Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα πως το ΕΛΑΜ με τη σταθερή πορεία που ακολουθεί από την ίδρυσή του έχει εδραιωθεί στις συνειδήσεις των πολιτών, οι οποίοι καθημερινά το αγκαλιάζουν.