Το ΕΛΑΜ ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Αποστολάκη Αποστόλου για τις Βουλευτικές Εκλογές στην Επαρχία Λευκωσίας, κατόπιν συνάντησης που είχε με τον Πρόεδρο μας Χρίστο Χρίστου. Ο κ. Αποστόλου βρίσκεται εδώ και χρόνια στις τάξεις της Παράταξής μας, ενώ είχε κατέλθει και ως υποψήφιος Βουλευτής Λευκωσίας το 2016.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Ο Αποστόλου Αποστολάκης γεννήθηκε στην κατεχόμενη Κυθρέα το 1963 από γονείς Κυθρεώτες. Ο πατέρας του συμμετείχε στον  Εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα της ΕΟΚΑ. Αποφοίτησε από την Α’ Τεχνική Σχολή Λευκωσίας 1981, ενώ κατά την στρατιωτική του θητεία υπηρέτησε στην Στρατονομία.

Κατέχει μαύρη ζώνη στο Taekwondo. Εργάστηκε ως τεχνικός τηλεπικοινωνιών για περίοδο 30 χρόνων στην CYTA. Παντρεύτηκε με την Τούλα Σωκράτους από την κατεχόμενη Πάνω Ζώδια και απέκτησαν δυο παιδιά την Άντρη και τον Σταύρο.

Από μικρή ηλικία συμμετείχε σε εθνικά συλλαλητήρια και διαμαρτυρίες. Οι καταστάσεις των καιρών τον οδήγησαν το 2010 να ενταχθεί ενεργά στο Ε.ΛΑ.Μ.

Είναι Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΕΛΑΜ, ενώ στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2016 υπήρξε υποψήφιος του κινήματος μας στη επαρχία Λευκωσίας και συνέβαλε στη είσοδο της Παράταξής μας στη Βουλή.

Όραμά του η Απελευθέρωση της Κύπρου από τα κατοχικά στρατεύματα, μέσω της μοναδικής βιώσιμης λύσης, που είναι το Ενιαίο Κράτος, ούτως ώστε να επιστρέψουν όλοι οι πρόσφυγες στις πατρογονικές τους εστίες. Αγωνίζεται για κοινωνική δικαιοσύνη, στήριξη των ευάλωτων ομάδων και κάθαρση του πολιτικού  συστήματος. Το χρωστάμε σε όσους θυσιάστηκαν για την δική μας ελευθερία.