Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Γεάδης Γεάδη, συμμετείχε στην δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το ΡΙΚ, αναφορικά με τις επερχόμενες Βουλευτικές εκλογές.

Σε παρέμβαση του ο συναγωνιστής Γεάδης στην σχετική κάρτα που σχετιζόταν με το Κίνημα “Ως Δαμέ” στηλίτευσε την στάση του ΑΚΕΛ, των Οικολόγων και του Κινήματος Ανεξάρτητοι (Α. Θεολόγου) οι οποίοι υποθάλπουν τον συγκεκριμένο χώρο που έχει ξεκάθαρες αντεθνικές απόψεις, στηρίζει την παράνομη μετανάστευση, στρέφεται κατά της θρησκείας, καθώς και κατά του θεσμού της οικογένειας, ενώ ήταν αυτοί που χτύπησαν τον εθνοφρουρό στο τέρμα της οδού Λήδρας.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Παράταξής μας, συσχέτισε την κάρτα με τα ποσοστά των κομμάτων με την κάρτα που αποτυπώνει τα κυριότερα προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία, με την διαφθορά να λαμβάνει την πρώτη θέση, παροτρύνοντας τον παρουσιαστή της εκπομπής να προσκαλέσει και ψυχολόγους, καθώς είναι ακατανόητο ο λαός να διαμαρτύρεται για την διαφθορά, αλλά να συνεχίζει να ψηφίζει τα πολιτικά κόμματα της διαφθοράς.

Τέλος ο Γεάδης Γεάδη, απαντώντας στην πρόκληση του Βουλευτή ΑΚΕΛ, Γιώργου Λουκαΐδη, θέτοντας του το ερώτημα “Σε ποια χώρα με κομμουνιστικό καθεστώς, υπήρξε αντιπολίτευση;”. Φυσικά το ερώτημα έμεινε αναπάντητο, φανερώνοντας την αδυναμία του ΑΚΕΛ.