Μετά από συνάντηση του Προέδρου του ΕΛΑΜ Χρίστου Χρίστου με τον Δημοτικό Σύμβουλό Λεμεσού Φοίβο Αλκιβιάδη, ανακοινώνεται η υποψηφιότητά του στις Βουλευτικές Εκλογές του Μαΐου. Ο Φοίβος Αλκιβιάδης τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή που δίνει η Παράταξή μας στο Δήμο Λεμεσού.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Ο Φοίβος Αλκιβιάδης γεννήθηκε στις 28/4/1956 στη Λεμεσό και αποφοίτησε από την Α’ Τεχνική Σχολή. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Ο πατέρας του κατάγεται από το χωριό Πάχνα, ενώ η μητέρα του από την Επισκοπή. Το 1975 υπηρέτησε τη θητεία του στην Εθνική Φρουρά κι απολύθηκε το 1977. Για σειρά ετών εργάστηκε ως πωλητής, διανομέας και διευθυντής σε εταιρίες όπως Λανίτης και Αλάμπρα. Σήμερα είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης στον χώρο εστίασης. Παράλληλα ασχολείται με το κυνήγι, το ψάρεμα και τις πολεμικές τέχνες, καθώς είναι κάτοχος μαύρης ζώνης Shotokan Karate.

Από το 2016 είναι Δημοτικός Σύμβουλος Λεμεσού με το ΕΛΑΜ, ενώ έχει έντονη φιλανθρωπική και πολιτική δράση, βοηθώντας δυσπραγούντες συμπολίτες μας.