Αγαπητοί κύριοι,

Αποφάσισα να σας στείλω αυτή την επιστολή γιατί σήμερα έφτασα στα όρια μου. Βρισκόμουν στο κέντρο της Λευκωσίας για ψώνια, μπήκα σε ένα κατάστημα και παρατήρησα ότι τα πλείστα προϊόντα του έχουν χώρα προέλευσης της Τουρκία. Πως μπορεί το Κυπριακό κράτος να δέχεται την εισαγωγή προϊόντων με χώρα προέλευσης την Τουρκία; Δεν έχουν αντιληφθεί ότι η Τουρκία είναι εχθρός μας, είναι η χώρα που εισέβαλε στην πατρίδα μας και εδώ και 40 χρόνια κατέχει παράνομα τα δικά μας εδάφη.

Λυπούμε πολύ για την κυβέρνηση που εκλέξαμε. Δυστυχώς ήμουν και εγώ ένας από τους ψηφοφόρους της αλλά με έχουν απογοητεύσει πλήρως. Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και το σημερινό συμβάν, αρνούμαι πλέον να ψηφίσω ξανά το κόμμα που στήριζα θερμά τόσα χρόνια.

Πιστεύω είστε οι μόνοι που νοιάζεστε πραγματικά για τον τόπο αυτό. Να συνεχίσετε έτσι! Είμαστε δίπλα σας! Όπως ξύπνησα εγώ από τον βαθύ λήθαργο που ήμουν, έτσι θα ξυπνήσει και ο υπόλοιπος κυπριακός λαός. Μην το βάλετε κάτω συνεχίστε και θα κερδίσετε σίγουρα! Μόνο Ε.ΛΑ.Μ.!

Με εκτίμηση,

Κατερίνα Ζ.