Σκάνδαλα, μίζες, παρακμή, σήψη και διαφθορά συνθέτουν το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου. Μπλεγμένος στο σκάνδαλο της Δρομολαξιάς μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις φαίνεται να είναι και ο ΔΗΣΥ, αφού έβαλαν το χέρι τους στο μέλι και εν ενεργεία βουλευτές του ΔΗΣΥ.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απαιτεί από να υπάρξει κάθαρση και οι υπαίτιοι για τα οικονομικά και όχι μόνο σκάνδαλα να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης και να τύχουν της ανάλογης τιμωρίας. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα απαιτεί όπως οι κλέφτες να οδηγηθούν στην φυλακή και τα κλεμμένα να δοθούν πίσω στο λαό. Οι δε περιουσίες που απόκτησαν με την εμπλοκή τους στα διάφορα σκάνδαλα να δημευθούν από το κράτος.

Φτάνει πλέον ο λαός να πληρώνει τα σπασμένα και τις ατασθαλίες των καρεκλοκένταυρων. Φτάνει πλέον ο λαός να πληρώνει για τους αδέξιους πολιτικάντηδες μας, με βαριές φορολογίες και χαράτσια.

Η ευθύνη βαραίνει ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς χώρους που βρίσκονταν στην εξουσία αλλά και ΟΛΟΥΣ όσους γνώριζαν και έκαναν τα στραβά ματιά συγκαλύπτοντας τους ενόχους, κερδίζοντας καθ’ αυτό τον τρόπο κάπου αλλού ευνοϊκή μεταχείριση.

Ελπίζουμε να μην οδηγηθεί και αυτή η υπόθεση σε κάποιο συρτάρι, κάτω από άλλους σκονισμένους φακέλους. Ελπίζουμε να διαψευστούμε και να αποτελέσει την αρχή για το ξετύλιγμα του κουβαριού.

Τελικά το ΑΚΕΛ και το ΔΗΣΥ, δεν τα βρίσκουν μόνο στο Κυπριακό αλλά και στις μίζες. Τελικά οι μίζες ενώνουν δυνάμεις.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)