Η Κυπριακή Δημοκρατία υποθάλπει το παρακράτος, σε μια άριστη συνεργασία μεταξύ των δύο. Την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2014, τα μεσάνυκτα, 3 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στο κέντρο της Πάφου ενάντια στο γραφείο εταιρίας του Μιχάλη Μιχαήλ, στελέχους του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στην Πάφο, σπάζοντας τις προθήκες, κατεβάζοντας ακόμα και την σημαία του κινήματος μας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στοχοποιείται ο εν λόγω συναγωνιστής καθώς έχει αναπτύξει πολύπλευρη δράση στην επαρχία Πάφου ενώ έχει κατεβεί ως υποψήφιος και στις Βουλευτικές εκλογές του 2011. Τότε και πάλι είχε βρεθεί στο στόχαστρο ο συναγωνιστής με ανάλογες ενέργειες εναντίον του. 

Οι λόγοι της επίθεσης είναι καθαρά πολιτικοί! Φαίνεται ότι η ραγδαία άνοδος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην Κύπρο θορύβησε το κατεστημένο, που με τέτοιου είδους τρομοκρατικές ενέργειες προσπαθεί να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς είναι πολύ γελασμένοι αν νομίζουν ότι με αυτές τις τακτικές θα πετύχουν κάτι. Τέτοιες ενέργειες όχι μόνο δεν μας φοβίζουν αλλά μας πεισμώνουν για την συνέχεια του δύσκολου αγώνα μας, για μια ελεύθερη και Ελληνική Κύπρο.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) αναμένει τις ενέργειες της αστυνομίας και την γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης. Καλούμε σύσσωμα τα πολιτικά κόμματα όπως καταδικάσουν την ενέργεια αυτή, που δεν έχει θέση σε μια δημοκρατία αλλά παραπέμπει σε στυγνά δικτατορικά καθεστώτα.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)