Ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου, συνοδευόμενος από τον Εκπρόσωπο Τύπου Γεάδη Γεάδη, τον Επαρχιακό Λευκωσίας Κυριάκο Λοϊζίδη και άλλα στελέχη του Κινήματος, επισκέφτηκαν την Τετάρτη 27/05/2020 την Λαϊκή Αγορά του «ΟΧΙ», όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους παραγωγούς.

Κατά την περιοδεία, ο Πρόεδρος του Κινήματος είχε την ευκαιρία να δει ιδίοις όμμασι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί, κυρίως μετά από την πανδημία του κορωνοϊού. Ο κ. Χρίστου έγινε δέκτης πολλών παραπόνων, καθώς οι νέες οδηγίες που έχουν δοθεί από το Υπουργείο Υγείας για την επαναλειτουργία των Λαϊκών αγορών, έχουν φέρει τους παραγωγούς αντιμέτωπους με σωρεία σοβαρών προβλημάτων.

Είναι αντιληπτό ότι οι πολιτικές αντιμετώπισης των γεωργών είναι παντελώς εσφαλμένες και τους μόνους που ευνοούν είναι το μεγάλο κεφάλαιο, αφού δεν προστατεύουν τις λαϊκές αγορές αλλά τις οδηγούν νομοτελειακά στο κλείσιμο τους.

Ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ εξέφρασε την πλήρη στήριξη του Κινήματος στους παραγωγούς και όσους εργάζονται στις Λαϊκές αγορές. Παράλληλα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν έχουν καταγραφεί και θα τεθούν αύριο από τον κ. Χρίστου ενώπιον του Υπουργού Υγείας.