Άλλη μια παγίδα του Συστήματος υπόγεια μέσω ΔΗΣΥ για να μαζέψει άλλη μια φορά το διεφθαρμένο-πανικόβλητο κατεστημένο τους ψήφους της διαρροής από τους αγανακτισμένους και δυσαρεστημένους ψηφοφόρους οι οποίοι δεν ανέχονται τους Νεοφιλελευθερισμούς του νεοσύστατου ΔΗΣΥ και έχουν αντιληφθεί ότι δεν τους αντιπροσωπεύει πλέον. Φυσικά αυτή η μάζα ανθρώπων δεν θα στρεφόταν προς τον Λιλλήκα ο οποίος προέρχεται από την αριστερά και αποτελεί την παγίδα του συστήματος από μεριάς ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ ώστε να μαζέψει τη διαρροή ψηφοφόρων οι οποίοι φυσικά θα έρχονταν στο ΕΛΑΜ, του οποίου έχουν υιοθετήσει όλες τις θέσεις του για να προσελκύσουν τα «ποντικάκια στη φάκα». Μια παγίδα την οποία έχουν τοποθετήσει μέσα στο σύστημα για να αποφύγουν την μεγαλύτερη ήττα της ζωής τους και σίγουρα τον χειρότερό τους εφιάλτη να δουν πρώτο κόμμα το ΕΛΑΜ στις 22 Μαΐου.

Είναι απίστευτο να ακούς Θεοχάρους και Λιλλήκα σε συνεντεύξεις τους στο ραδιόφωνο και αν δεν κατηγορήσουν το ΕΛΑΜ να βάζεις στοίχημα ότι μιλούν εκ μέρους του εθνικιστικού κινήματος, απ’ αυτά τα οποία λένε και υποστηρίζουν, ενώ εμείς είμαστε γι’ αυτούς οι κακοί φασίστες της υπόθεσης και του πολιτικού σκηνικού.

Εάν αυτοί οι δύο και κυρίως η κ. Θεοχάρους πίστευε αυτά που έλεγε και τα εννοούσε, γιατί προχώρησε με τη σύσταση ενός νέου κόμματος το οποίο προεκλογικά έγινε ένα με το ΕΥΡΩΚΟ. Να θυμίζουμε απλά πως ο επικεφαλής του ΕΥΡΩΚΟ κ. Συλλούρης, ενώ ήθελε να συγκαταλέγεται στους πατριώτες και αντιομοσπονδιακούς και είχε φύγει από το ΔΗΣΥ, στις προεδρικές του ’13 και στις Ευρωεκλογές του ’14 ουσιαστικά επέστρεψε στο Συναγερμό, υποστηρίζοντας στην πρώτη περίπτωση τον Αναστασιάδη και στην δεύτερη συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ.

Τι σημαίνει αυτό αγαπητοί συμπατριώτες μου εφόσον το ΔΗΣΥ δεν έχει αλλάξει στάση πως γίνεται ο κ. Συλλούρης να πηγαινοέρχεται προεκλογικά και η κ. Θεοχάρους αφού είναι πατριώτισσα και διαφωνεί κ αυτή με το ΔΗΣΥ να φεύγει και ενώνεται μαζί του;

Να σας βοηθήσω. Εδώ έχουμε μια «κίνηση Αλληλεγγύης» προς το ηττημένο κυβερνών κόμμα με το οποίο διαφωνούν και έχουν φύγει αρκετοί ψηφοφόροι, για να επιστρέψουν τους επιστρέψουν οι δυο επικεφαλής, μετά τις εκλογές πίσω και να κρατήσουν τους ψήφους και τα ποσοστά τους ώστε να μπορέσουν να ξεπουλήσουν την πατρίδα μας σύμφωνα με τα σχέδια των ξένων τοκογλύφων και των τουρκολάγνων των οποίων υπηρετούν.

Έχουμε δηλαδή μια Συστημική Συμμαχία που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Τουρκία ώστε να μην κυβερνήσουν ποτέ οι πραγματικοί πατριώτες δηλαδή ΕΜΕΙΣ. Γιατί για εμάς δεν υπάρχει δεξιά ούτε αριστερά… Δεν εξυπηρετούμε αντεθνικά και ανθελληνικά σχέδια εξ’ ου και προσπαθούν με κάθε αθέμιτο μέσο να μας φιμώσουν και να μας υφαρπάξουν τα ποσοστά μας.

Μην γίνεται λοιπόν τα ποντικάκια που θα πέσουν στην φάκα γιατί το τυρί που θα φάτε θα έχει την ίδια πικρή γεύση. Γεύση ξεπουλήματος και προδοσίας. Γεύση αηδιαστική και γνωστή. Είναι γεύση ΔΗΣΑΚΕΛ. Σταματήστε τους λοιπόν και αποδείξτε τους ότι δεν είστε πιόνια στα σχέδιά τους. Πείτε τέλος στην ανοχή και στο ξεπούλημα της πατρίδας μας ψηφίζοντας τους μόνους πραγματικούς πατριώτες, τους μόνους που εννοούν αυτά που λένε. Τα παιδιά με τα μαύρα, τα παιδιά του ΕΛΑΜ!