Στη διαδρομή μας προς τις εκλογές, συναντούμε πολίτες αγανακτισμένους, δυστυχισμένους, άνεργους, κάποιους άλλους που περιμένουν τις τράπεζες να τους εκποιήσουν τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους, απελπισμένους, κάποιους που έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους και βρίσκονται στην ανεργία, κάποιους που ετοιμάζονται για να ξενιτευτούν για ένα καλύτερο μέλλον, χαμηλοσυνταξιούχους που δεν τα βγάζουν πέρα, και αναζητούν μια εργασία τώρα στα γεράματα τους για να ζουν πιο άνετα για το υπόλοιπο της ζωής τους… Μη χειρότερα…

Αυτές οι κατηγορίες των ανθρώπων ως απελπισμένοι και λυπημένοι που είναι, δεν εμπιστεύονται πλέον τους πολιτικούς, γιατί ευθύνονται για την κατάντια τους και στο κακό τους το χάλι που ευρίσκονται σήμερα.

«Σε τι φταίξαμε εμείς και θα πληρώσουμε μας λένε κάποιοι»;

Ποιός σοφός άραγε μπορεί να απαντήσει σ’ αυτή την ερώτηση; ΚΑΝΕΙΣ.

Όμως αυτοί όλοι που αναφέρω κυρίες και κύριοι, δεν είναι μια μερίδα του Λαού μας, αλλά δυστυχώς η μεγάλη πλειοψηφία.

Κανένας μας δεν πιστεύαμε σ’ αυτόν το Τόπο, ότι θα υπήρχαν τόσοι πολλοί ληστές, κλέφτες, λωποδύτες, προδότες, καταχραστές και λαμόγια της εξουσίας, που καταλήστευσαν τα πάντα και που το «κράτος» είναι ανύπαρκτο και χωρίς θέληση, να τους δικάσει και να στείλει τους ένοχους στη φυλακή και να επιστρέψουν τον πλούτο στην Πατρίδα μας.

Όμως κυρίες και κύριοι, πρέπει να σταθούμε όρθιοι στα πόδια μας, την αποχή να την μετατρέψουμε σε ΝΙΚΗ, ούτως ώστε να καταψηφίσουμε και να μαυρίσουμε αυτά τα τέσσερα συνομοσπονδιακά, Μνημονιακά τρισάθλια κόμματα του Δησακέλ, το Δήκο και την Εδέκ. ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ μας λοιπόν στις 22 Μαΐου να ψηφίσουμε ΑΞΙΑ κόμματα με νέους πολιτικούς, όπως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο Ε.ΛΑ.Μ.

Με την αποχή δεν θα καταφέρουμε να ανακόψουμε την καταστροφική τους πορεία αλλά, θα τους βοηθήσουμε να επιτελέσουν τα άνομα σχέδια τους και θα μας επιβάλουν δια πυρός και σιδήρου την υποταγή και τον εξευτελισμό. Δείτε τα παιδιά σας στα μάτια και αποφασίστε.

Πολιτικούς με Πατριωτισμό, Ήθος και Πίστη στον Θεό, που Αγαπούν την Πατρίδα τους και το αποδεικνύουν καθημερινά και που υπόσχονται με το χέρι στην καρδιά ότι θα εργαστούν σκληρά για την ανοικοδόμηση της Μαρτυρικής μας Κύπρου και την εκδίωξη όλων των τούρκων εισβολέων και των εποίκων, βασιζόμενοι στα ψηφίσματα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και στην Ορθόδοξη υπερδύναμη της Ρωσσίας και που βρίσκεται σήμερα στο πλευρό μας.

Μην εμπιστεύεστε λοιπόν τους νεοεισερχόμενους πολιτικούς αυτών των τεσσάρων κομμάτων, γιατί η πολιτική τους είναι ακριβώς η ίδια με την προηγούμενη, γιατί στόχος και σκοπός τους είναι πρώτα αφού μας γονάτισαν, το δεύτερο στάδιο τους να ξεπουλήσουν την Πατρίδα μας στους νεοσουλτάνους, αιμοβόρους νεοοθωμανούς και των αφανισμό ΕΜΑΣ των Ελλήνων της Κύπρου, για να μας πάρουν τον πλούτο και τον Πολιτισμό μας των χιλιάδων χρόνων Αγώνων και θυσιών των προγόνων μας, αλλά και των νέων γενεών.

Βλέπετε και στην σημερινή εποχή μας, τα αργύρια παίζουν σημαντικό ρόλο στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας και του λαού μας στους αιώνιους εχθρούς μας τους τουρκαλλάδες. Η διαφορά σήμερα τα αργύρια δεν είναι τριάκοντα, όπως την εποχή του Ιησού Χριστού μας, αλλά δισεκατομμύρια από το εξωτερικό στους σημερινούς πολλούς προδότες και συμφεροντολόγους.

Οφείλουμε λοιπόν όλοι μας σήμερα, να πάρουμε την ευθύνη στα χέρια μας, να ανακόψουμε την καταστροφική τους πορεία και να φανούμε Πατριώτες και Άξιοι συνεχιστές των προγόνων μας, που μας άφησαν Πατριωτική κληρονομιά και παρακαταθήκες.

Αξίζει να θυμηθούμε για λίγο μερικούς από τους λόγους του Γέρου του Μοριά, του Ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης Θεόδωρου Κολοκοτρώνη: “Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!”

Τι πάθατε ωρέ Έλληνες και λιγοψυχάτε; Τι τους αφήνετε να αλωνίζουν τον Τόπο μας; Είστε Έλληνες! Τι προσκυνάτε; ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! Λησμονάτε μωρέ την Δοξασμένη Ιστορία μας; Σηκώστε ψηλά το κεφάλι!

Είμαι σίγουρος πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας ότι, με όλα αυτά τα λόγια του Γέρου του Μοριά που μας άφησε αυτόν τον θησαυρό ως κληρονομιά. θα αφυπνιστούμε και από προσκυνημένοι, θα μετατραπούμε σε Άξιους Πατριώτες και συνεχιστές του Μεγάλου Ήρωα Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Θα υψώσουμε το ανάστημα μας και θα τους βροντοφωνάξουμε με ένα Ηχηρό, ΟΧΙ.

Άριστος Κακουλής