Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Σίγμα «Πρωτοσέλιδο» ήταν ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδης Γεάδη, με θέμα τα σκάνδαλα και την διαφθορά.

Τόνισε ότι η ανάμιξη των ίδιων κομμάτων σε όλα τα σκάνδαλα, δεν είναι κάτι που μας ξενίζει, αντιθέτως επιβεβαιώνουν τον ευρέως γνωστό ορισμό: ΔΗΣΑΚΕΛ. Υπενθύμισε την πλειάδα των σκανδάλων όπου και τα δύο κόμματα είχαν συμπράξει.

Την ίδια στιγμή έθεσε ενώπιον των ευθυνών τους και τους ψηφοφόρους, αφού αυτοί επιλέγουν τους ηγέτες και τους πολιτικούς που θα τους εκπροσωπούν, φέρνοντας ως παράδειγμα ότι πολιτικός που έχει εκλεγεί ως Βουλευτής, είναι ο ίδιος που έδωσε το πράσινο φως για κούρεμα καταθέσεων, για τις εκποιήσεις, ενώ φέρει ποινική ευθύνη για το κλείσιμο του Συνεργατισμού.

Στην δεύτερη του τοποθέτηση, απάντησε στα διάφορα σενάρια για τις Προεδρικές εκλογές, δίνοντας σαφέστατες απαντήσεις στους επικριτές του ΕΛΑΜ και σε όσους δηλώνουν από σήμερα ότι δεν θα συνομιλήσουν μαζί με την Παράταξή μας.

Στην διάψευση του κ. Δαμιανού, ότι το ΔΗΚΟ δεν εμπλέκεται σε σκάνδαλα, ο κ. Γεάδης έδωσε άμεση και σαφή απάντηση, παραλληλίζοντας τον αριθμό των ΔΗΚΟϊκών που έχουν καταδικαστεί με ομάδα ποδοσφαίρου, προκαλώντας το γέλιο του δημοσιογράφου.