Μιλώντας στην μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα για την ψεσινή πρώτη δημοσκόπηση του σταθμού για τις Προεδρικές εκλογές του 2023, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του ΕΛΑΜ Δημήτρης Σούγλης, ανέφερε μεταξύ άλλων πως ΜΟΝΗ επιλογή αλλαγής αποτελεί ο υποψήφιος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, ο οποίος θα ανακοινωθεί τελεσίδικα στις 29 Μαΐου και θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Πρόεδρος της Παράταξης Χρίστος Χρίστου.

Όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι, συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σούγλης, είναι μέλη της κυβέρνησης Αναστασιάδη. Πάμε για Προεδρικές εκλογές, τόνισε, και όχι για εσωκομματικές ή ενδοκυβερνητικές.

Καθαρή από κάθε άποψη, είπε, είναι μόνο η υποψηφιότητα του ΕΛΑΜ, που δεν εμπλέκεται σε κανένα σκάνδαλο, στέκεται και αγωνίζεται για τα προβλήματα των πολιτών και την επιβίωση της Κυπριακής Δημοκρατίας από την ίδρυση του κόμματος.

Ο Δημήτρης Σούγλης κάλεσε τον λαό να σκεφτεί, να θυμηθεί και να τιμωρήσει με την ψήφο του στις επερχόμενες Προεδρικές εκλογές, όσους τον οδήγησαν σε αδιέξοδα, στην ακρίβεια και σε πολλά άλλα προβλήματα στην καθημερινότητα του.

Έριξε δε το γάντι στον εκπρόσωπο του ΔΗΚΟ στην συζήτηση, που επιχείρησε να μειώσει και να παραπλανήσει για την εικόνα του ΕΛΑΜ, όπως αυτή παρουσιάστηκε σε κάποιες τάσεις μέσα στην δημοσκόπηση οκτώ μήνες πριν τις Προεδρικές εκλογές.

(όλες οι δηλώσεις στο βίντεο της ανάρτησης)