Ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου παρευρέθηκε στον Άλφα, όπου μίλησε για τις επερχόμενες Βουλευτικές εκλογές, όπου η παράταξή μας έχει στόχο την ενισχυμένη κοινοβουλευτική παρουσία.

Ο κ. Χρίστου εξήγησε τους λόγους που η παράταξή μας στήριξε τον κρατικό προϋπολογισμό, μια απόφαση που δεν δίνει σανίδα σωτηρίας στη κυβέρνηση, αλλά είναι μια κίνηση στήριξης στον λαό που ταλανίζεται.

Σε ότι αφορά το Κυπριακό, επεσήμανε τους λόγους για τους οποίους δεν θα ακολουθήσουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Γενεύη και τη διαφωνία μας με την πενταμερή διάσκεψη.

Επιπρόσθετα, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ αναφέρθηκε στο μείζον πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης, της αυξημένης εγκληματικότητας και της απουσία πολιτικής βούλησης από τη πλευρά της κυβέρνησης να εφαρμόσει μια αυστηρή μεταναστευτική πολιτική.

Τέλος, σε ότι αφορά τη διαφθορά και την ατιμωρησία, τόνισε ότι η παράταξή μας είναι η μοναδική που δεν εμπλέκεται σε σκάνδαλα, ενώ υπογράμμισε την πάγια μας επιδίωξη για πλήρη διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα. Τόνισε επίσης πως στη μέχρι σήμερα κοινοβουλευτική μας παρουσία, έχουμε αποκαλύψει ονόματα και κομματικές προελεύσεις όσων εμπλέκονται σε σωρεία σκανδάλων.