Ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου παρευρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 27/5 στο ΡΙΚ για να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα, όπου ευχαρίστησε τις δεκάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που στήριξαν, πίστεψαν, αγωνίστηκαν και στάθηκαν στο πλευρό του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος σε αυτή τη μεγάλη μάχη.

Όπως δήλωσε ο κ. Χρίστου, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το εκλογικό αποτέλεσμα, καθώς είμαστε το μοναδικό πολιτικό κόμμα που παρουσιάζει διαχρονικά συνεχή άνοδο σε ποσοστά και σε απόλυτο αριθμό ψηφοφόρων.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο σε αυτή τη μεγάλη μάχη, όπως τόνισε ο κ. Χρίστου δεν είχε την ΕΔΕΚ, αλλά το σύνολο του παλαιοκομματικού κατεστημένου, που πριμοδότησε την ΕΔΕΚ με χιλιάδες ψήφους, ούτως ώστε να μην λάβει την 6η έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο το ΕΛΑΜ.

Παράλληλα, ο κ. Χρίστου ήταν έντονος σε σχέση με την εκλογή τουρκοκύπριου Ευρωβουλευτή από το ΑΚΕΛ, καθώς όπως δείχνουν τα μέχρι σήμερα δείγματα γραφής του, θα αποτελέσει την φωνή της Τουρκίας στην Ευρωβουλή.

Καταλήγοντας, ο κ. Χρίστου υπογράμμισε ότι, δυστυχώς για το παλαιοκομματικό κατεστημένο, το ΕΛΑΜ δεν είναι μπόρα που θα περάσει, όπως ισχυρίστηκαν σήμερα κάποιοι, αλλά έχει εδραιωθεί στη κοινωνία και ήρθε για να τιμωρήσει την κομματοκρατία.