Δυναμική παρουσία της Παράταξης μας στην συγκέντρωση που οργάνωσε η πρωτοβουλία κατοίκων της Χλώρακας στην Πάφο, οι οποίοι διαμαρτύρονται έντονα για τα προβλήματα που δημιουργούνται στην περιοχή από λαθρομετανάστες, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως η περιοχή έχει γκετοποιηθεί.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ), με αντιπροσωπεία και μέλη του (από το πολιτικό συμβούλιο, την κεντρική επιτροπή και άλλους), συζήτησε με τους κατοίκους και άκουσε τα παράπονα τους, που ας σημειωθεί, μεταφέρθηκαν από την Παράταξη μας και στο παρελθόν προς τις αρμόδιες υπηρεσίες και στα αρμόδια Υπουργεία.

Ο Βουλευτής του Ε.ΛΑ.Μ και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Δημογραφικού και Μεταναστευτικού Λίνος Παπαγιάννης, δεσμεύτηκε να φέρει άμεσα το θέμα στην συγκεκριμένη περιοχή, προς συζήτηση ενώπιον της Επιτροπής και ότι θα καλέσει όσους εμπλέκονται, να αναλύσουν δεδομένα, θέσεις και απόψεις αλλά και εισηγήσεις προς άμεση επίλυση του προβλήματος.

Από πλευράς της Παράταξης μας παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ε.ΛΑ.Μ Πέτρος Κουντουρέσιης ο Δημοτικός σύμβουλος Πάφου Μιχαλάκης Μιχαήλ και ο Εκπρόσωπος τύπου Γεάδης Γεάδη.