Ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου το απόγευμα της Τετάρτης 31/1 παρευρέθηκε στην εκπομπή του Δ. Σούγλη “Η Αλήθεια Καίει”, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το εκλογικό αποτέλεσμα και τις ευχαριστίες του προς τις χιλιάδες ψηφοφόρους του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου.

Ο κ. Χρίστου ανέφερε πως τα ποσοστά του κινήματος έχουν πολλαπλασιαστεί, στέλνοντας ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον, καθώς χιλιάδες πολίτες δεν εγκλωβίζονται σε ένα παλαιοκομματικό κατεστημένο, αλλά επιλέγουν μια διαφορετική πορεία, αντιλαμβανόμενοι ότι η μόνη πραγματική φωνή στην πολιτική σκηνή της πατρίδας μας είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο.

Όπως υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος, θα συνεχίσει να παράγει ουσιαστική αντιπολίτευση, καταθέτοντας τις δικές του προτάσεις, στηρίζοντας όσες προτάσεις κινούνται προς την ορθή κατεύθυνση και διαφωνώντας έντονα με όσες προτάσεις είναι λανθασμένες.

Παράλληλα, ο κ. Χρίστου έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με σοβαρές προκλήσεις, όπως τις εκποιήσεις πρώτης κατοικίας, τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, την εφαρμογή του ΓεΣΥ, αλλά και νέες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Όσο αφορά το Κυπριακό, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ ανέδειξε το γεγονός πως και οι δύο εναπομείναντες υποψήφιοι έχουν ταυτόσημες θέσεις οι οποίες είναι Εθνικά Επικίνδυνες και θα βρουν το ΕΛΑΜ στην πρώτη γραμμή αντίστασης σε κάθε σχέδιο που θα επιφέρει την τουρκοποίηση της Κύπρο.

Καταλήγοντας ο κ. Χρίστου, απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους του ΕΛΑΜ, τόνισε ότι δεν θα πουλήσουμε τις ψήφους τους ούτε για καρέκλες, ούτε για υπουργεία. Θα συνεχίσουμε ανυποχώρητοι τον αγώνα που διεξάγουμε εδώ και χρόνια, για να φέρουμε την ελπίδα στον Λαό μας. Κλείνοντας, για άλλη μια φορά τόνισε ότι το ΕΛΑΜ θα σταθεί εμπόδιο σε κάθε λύση στην μορφή της ΔΔΟ.