Με βαθιά θλίψη, αλλά συνάμα με αξιοπρέπεια και τιμή αποχαιρετούμε σήμερα, Δευτέρα, 04/05/20, ένα συναγωνιστή, φίλο και αδελφό, τον Δημήτρη Αντωνίου, που έφυγε από κοντά μας τόσο νωρίς και άδικα.

Tο γνήσιο πάθος και η αγάπη που έτρεφε για το Έθνος, καθώς και οι ανησυχίες του αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, η Κύπρος και η κοινωνία, δεν του επέτρεψαν να παρακολουθεί αμέτοχος.

Έτσι από τις πρώτες κιόλας στιγμές έτρεξε να ενταχθεί στις γραμμές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), ενώ μέσα από την ενεργό του δράση κατάφερε να γίνει μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, στέλεχος της Επαρχιακής Επιτροπής Πάφου και του Μετώπου Νεολαίας του Κινήματός μας.

Ο Πρόεδρος, το Πολιτικό Συμβούλιο, η Κεντρική Επιτροπή και το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) εκφράζουν από καρδιάς τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Αιωνία σου η μνήμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει συναγωνιστή Δημήτρη και μην ανησυχείς, εμείς πιστοί θα συνεχίσουμε τον αγώνα.

Οι συναγωνιστές σου θα σε κρατούμε «αθάνατο» στην μνήμη μας και τα λόγια σου θα χαράζουν τον δρόμο μας «Δεν μπορώ να μην συμμετέχω στον αγώνα, η Κύπρος μας θέλει απελευθέρωση.».

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)