Σύμφωνα με απόφαση του αυτοαποκαλούμενου υπουργικού συμβουλίου, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) βρίσκεται στην λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων, κάτι το οποίο ισχύει από το 2011.

Η πιο πάνω απόφαση, στέλνει τα δικά της μηνύματα όσον αφορά τις επερχόμενες Προεδρικές εκλογές, αφού το μόνο κόμμα που αντιστέκεται στους τουρκικούς σχεδιασμούς και αποτελεί πρόβλημα των κατοχικών δυνάμεων είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.)

Με την απόφαση τους οι κατοχικές αρχές αποσαφηνίζουν στο Ελληνισμό της Κύπρου, ότι η υποψηφιότητα του Προέδρου του ΕΛΑΜ, Χρίστου Χρίστου, στις προεδρικές εκλογές αποτελεί την μόνη επιλογή.

Γραφείο Τύπου
Εκλογικού Επιτελείου
Χρίστου Χρίστου
Υποψήφιου ΠτΔ

Το έκτρωμα των κατεχομένων με απόφαση του λεγόμενου υπουργικού συμβουλίου, αποφάσισε να συμπεριλάβει για πρώτη φορά στην ιστορία κόμμα της Βουλής των Αντιπροσώπων, στην λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων.

Για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) η πιο πάνω ενέργεια αποτελεί τίτλο τιμής, αφού αποδεικνύει περίτρανα ότι μετά από τόσα χρόνια δήθεν επαναπροσέγγισης και διζωνικού αγώνα, το μοναδικό πρόβλημα του κατακτητή είναι το Κίνημά μας.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η μοναδική φωνή Εθνικής Αντίστασης είναι το ΕΛΑΜ.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)