Ενώ η Κυβέρνηση εξαντλεί κάθε αυστηρότητα με τις εκκλησίες, διώκοντας την θρησκεία και τους ιερείς, εισβάλλοντας με αστυνομικούς μέχρι και στα κελιά μοναχών, την ίδια στιγμή μεγάλη ομάδα αλλοδαπών, πάνω από ένα μήνα, κοιμούνται ο ένας πάνω στον άλλο κυριολεκτικά στη βεράντα του τεμένους Μπαϊρακτάρη.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διερωτάται δημόσια εάν το μοναδικό πρόβλημα της Κυβέρνησης είναι οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί; Η εμμονή και η επιλεκτική αυστηρότητα της Κυβέρνησης προκαλεί, αφού είναι ξεκάθαρο ότι δεν δρουν με τον ίδιο ζήλο όταν πρόκειται για μουσουλμανικά τεμένη, όπως πράττουν όταν διώκουν την θρησκεία μας.

Επιπλέον, οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει στο κέντρο της Λευκωσίας, αφού το σημείο είναι μόλις λίγα βήματα από την αγορά του «ΌΧΙ» και την πλατεία Ελευθερίας.

Το Κίνημά μας θέτει την Κυβέρνηση ενώπιον βαρύτατων ευθυνών, αφού εδώ και χρόνια έπρεπε να λάβει τα δέοντα μέτρα μεταναστευτικής πολιτικής, αντ’ αυτού δίνει την συγκατάθεσή της για να ανοίξουν νέα κέντρα φιλοξενίας από ΜΚΟ σε όλα τα μήκη και πλάτη της Κυπριακής Δημοκρατίας, με πρόσφατο παράδειγμα αυτό που εγκαινίασε ο Υπουργός Εσωτερικών στη καρδιά της Παλιάς Λευκωσίας!

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)