Χωρίς να μας προκαλεί καμία εντύπωση, παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες πολιτικά κόμματα να εξαπολύουν συντονισμένη επίθεση κατά των αστυνομικών, που καλέστηκαν να εφαρμόσουν το διάταγμα του κράτους και να καταστείλουν μια απαγορευμένη συγκέντρωση ακροαριστερών ομάδων, το Σάββατο 13/02/21.

Ο στόχος τους είναι ξεκάθαρος. Προφανώς, το ΑΚΕΛ και οι συνοδοιπόροι του, ενόψει εκλογών θα επιθυμούσαν να τους αφήσουν ανεξέλεγκτους, για να επαναλάβουν τα όσα έπραξαν πριν λίγους μήνες στο οδόφραγμα της Λήδρας, χτυπώντας εν υπηρεσία στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς.

Είναι οι ίδιοι που σιωπούσαν όταν αποδεδειγμένα – με απόφαση δικαστηρίου – ασκήθηκε υπέρμετρη κρατική βία σε όσους διαδήλωναν ενάντια στην εγκληματική διακυβέρνηση Χριστόφια τον Ιούνιο του 2011, για την τραγωδία στο Μαρί.

Είναι αυτοί που σε άλλες περιπτώσεις αποκαλούσαν «τραμπούκους» όσους διαμαρτύρονταν κατά των κατακτητών της πατρίδας μας, ενώ απαιτούσαν την παραδειγματική τιμωρία των νεαρών που σε μια συμβολική κίνηση έκαψαν το σύμβολο της κατοχής.

Το ΕΛΑΜ ως θέση αρχής υπερασπίζεται το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης του κάθε πολίτη. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχθούμε την υποκρισία και τον φαρισαϊσμό, που αποτελούν παλιές γνωστές μεθόδους της επαγρύπνησης, για να εξυπηρετηθούν πολιτικές σκοπιμότητες.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)