Οι καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του αποχετευτικού στην Πάφο φέρνουν στην επιφάνεια την βρώμα και την δυσωδία των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου! Οι νέες συλλήψεις αποδεικνύουν πως η διαφθορά διαπερνά όλα τα κόμματα του κατεστημένου, δεξιούς-αριστερούς-κεντρώους, και διαπλέκονται με διάφορες πτυχές της κοινωνικής ζωής, όπως πολιτιστικές εκδηλώσεις και αθλητισμό. 

Η εκ νέου σύλληψη του Δημάρχου Πάφου, ενός πρώην δημοτικού συμβούλου του ΔΗΣΥ καθώς και η μαρτυρία από εργολάβο πως του ζητήθηκε παλαιότερα να δώσει 100 χιλιάδες ευρώ στο σωματείο Αλκή και 20 χιλιάδες στην ΕΔΕΚ, φέρεται να εμπλέκουν στο σκανδαλο το σύνολο σχεδόν των κομμάτων του κατεστημένου, ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, με τον ένα ή τον άλλο. 

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απαιτεί από τις ανακριτικές αρχές να προβούν σε όλες τις ενέργειες για κάθαρση στον Δήμο Πάφου, αν και αμφιβάλλουμε αν το πολιτικό κατεστημένο θα τους επιτρέψει να ρίξουν φως στην υπόθεση. 

Καλούμε τον κόσμο να αντιδράσει στην διαφθορά ολόκληρου του πολιτικού συστήματος, που έχει φέρει την πατρίδα μας στην σημερινή κατάσταση και να στηρίξει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, που θέλει και μπορεί να φέρει την κάθαρση στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου. 

Ε.ΛΑ.Μ. για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Γραφείο ΤύπουΕθνικού Λαϊκού Μετώπου