Στο κάλαθο των αχρήστων φαίνεται να πέταξε η Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή Πόθεν Έσχες στην οποία συμμετέχουν τα τέσσερα παραδοσιακά κόμματα (ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ), επώνυμη καταγγελία πολίτη εναντίον πολιτικού αξιωματούχου.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα πολίτης προχώρησε σε καταγγελία αναφορικά με πρώην μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου ο οποίος δεν δήλωσε τη δραστηριοποίησή του σε εταιρεία. Η συγκεκριμένη Επιτροπή αντί να καλέσει τον εν λόγω πολιτικό αξιωματούχο να αναφερθεί στην οικονομική του δραστηριότητα στην εταιρεία, του έδωσε ισχυρό άλλοθι ερμηνεύοντας κατά το δοκούν τις υφιστάμενες πρόνοιες του νόμου.

Για μία ακόμη φορά επιβεβαιώνεται ότι η Βουλή και τα παραδοσιακά κόμματα γυρίζουν την πλάτη στη διαφάνεια και θέτουν προσκόμματα στην καταπολέμηση της διαφθοράς στην Κύπρο. Όλα αυτά εκθέτουν διεθνώς την Κύπρο, η οποία ήδη βρίσκεται σε δυσχερή θέση λόγω και των υπόλοιπων σκανδάλων που βγήκαν στο φως της επιφάνειας.

Θέση του ΕΛΑΜ είναι η πλήρης διαφάνεια. Είμαστε ο μοναδικός πολιτικός χώρος ο οποίος δεν εμπλέκεται σε καμία υπόθεση διαφθοράς και καλούμε όλους τους πολίτες να στηρίξουν την Παράταξή μας ενάντια σε ένα πολιτικό σύστημα γεμάτο σκάνδαλα και αδιαφάνεια.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου
(Ε.ΛΑ.Μ.)