Αντιπροσωπεία από την Επαρχιακή Οργάνωση Αμμοχώστου έδωσαν το παρών στο μνημόσυνο του πρωτομάρτυρα της ΕΟΚΑ, Μόδεστου Παντελή.

Η εκδήλωση έγινε στο Λιοπέτρι, το χωριό του ήρωα και η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του, που βρίσκεται στο στρατόπεδο «Μόδεστος Παντελή».

Για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα κατάθεση έγινε από το στέλεχος της Ε.Ο. Αμμοχώστου, Νεφέλη Κουρτή.

IMG 1996 a0574

Παρόλη την τεράστια ιστορική σημασία της ημέρας, τόσο για το χωριό όσο και για την πατρίδα μας, έκπληξη προκάλεσε η πολύ μικρή παρουσία των κομμάτων στοn χώρο, αφού προετοιμάζονται για να φορέσουν τον πατριωτικό τους μανδύα λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές, προσεγγίζοντας έτσι τον κόσμο που κρύβει μέσα του ακόμα εθνικά ιδεώδη.

Ας είναι. Για εμάς είναι προτιμότερο όλοι αυτοί, οι υβριστές του αγώνα της ΕΟΚΑ, να μην παρευρίσκονται στα μνημόσυνα των ηρώων καθώς η παρουσία τους και μόνο βεβηλώνει την μνήμη και τον αγώνα τους.

Εμείς σαν Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, θέλουμε να παρουσιάζονται μόνο όσοι τιμούν τον αγώνα της ΕΟΚΑ, όχι μόνο επετειακά αλλά διαχρονικά και οι καθημερινές τους πράξεις τιμούν τον λόγο για τον οποίο θυσιάστηκαν τα παλικάρια του Διγενή.

Γυναίκα Χρίστου Σαμάρα 6beee

Τα μέλη μας μαζί με την γυναίκα του Χρίστου Σαμάρα

IMG 2015 e9519