Η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Star Club Cyprus διοργάνωσε εκδήλωση για να τιμήσει και φέτος την μνήμη όλων αυτών που χάθηκαν τόσο άδικα στην άσφαλτο.

Η σεμνή τελετή έγινε στο χώρο ταφής του Πέτρου Καραπατέα στα Λατσιά και εκεί παρέστησαν οικογένειες των θυμάτων που χάθηκαν τόσο άδικα στην άσφαλτο, η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Star Club Cyprus, εκπρόσωπος του τμήματος Τροχαίας του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο ήταν το μοναδικό κοινοβουλευτικό κόμμα που παρευρέθηκε στην εν λόγω εκδήλωση, με τον Εκπρόσωπο Τύπου Γεάδης Γεάδη να καταθέτει στον χώρο στεφάνι εκ μέρους του Προέδρου του ΕΛΑΜ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κίνημά μας κατέθεσε πρόταση στην Βουλή, για μείωση της φορολογίας στο 5%, στον ειδικό προστατευτικό εξοπλισμό μοτοσυκλέτας, ο οποίος περιλαμβάνει κράνος, μπουφάν, γάντια και μπότες μηχανής. Με την συγκεκριμένη πρόταση θέλει να ενισχύσει την ασφάλεια των οδηγών μοτοσυκλέτας, δίνοντας κίνητρα στους οδηγούς, ούτως ώστε να μπορούν να αγοράζουν σε καλύτερες τιμές τον ειδικό εξοπλισμό ασφαλείας, παρέχοντας ταυτόχρονα την μέγιστη δυνατή ασφάλεια σε αυτούς, με στόχο την μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων δυστυχημάτων.

Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο. Η ημικατεχόμενη πατρίδα μας, μας χρειάζεται.