Στην καρδία του προβλήματος βρέθηκε αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) μετά τα επεισόδια και τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο κέντρο της Λεμεσού.

Για πολλοστή φορά, όπως άλλωστε συνέβη και στο κέντρο της Λευκωσίας, το Κίνημά μας ήταν το μοναδικό που ενδιαφέρθηκε να συνομιλήσει με τους επηρεαζόμενους κατοίκους και καταστηματάρχες, ούτως ώστε να ενημερωθούν για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την γκετοποίηση της περιοχής.

Δυστυχώς, η κατάσταση δεν μοιάζει σε τίποτα με μια ευρωπαϊκή πόλη, αφού η εγκατάλειψη από του αρμόδιους φορείς είναι εξόφθαλμη, που αφέθηκε στο έλεος του Θεού, ενώ όλοι ζητούν επιτακτικά λήψη άμεσων μέτρων.

Μετά από περιήγηση πολλών ωρών, οι εκπρόσωποι του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) κατέγραψαν όλα τα προβλήματα και απέστειλαν σχετικές επιστολές, ενώ στην συνέχεια πραγματοποιήσαν συναντήσεις με τα αρμόδια άτομα και υπηρεσίες, όπου έθεσαν το μοναδικό αίτημα που είναι να επιλυθούν άμεσα τα προβλήματα ανασφάλειας που έχουν προκληθεί ανάμεσα στους πολίτες.

Δεν μείναμε μόνο στα λόγια, αλλά καταθέσαμε και συγκεκριμένες εισηγήσεις, προς αυτή την κατεύθυνση, οι οποίες έγιναν αποδεκτές από το σύνολο των πολιτών, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι και οι αρμόδιες αρχές υποσχέθηκαν ότι θα υιοθετηθούν και θα εφαρμοστούν.

Ως ΕΛΑΜ, θα παραμείνουμε στο πλευρό του λαού και τονίζουμε ότι δεν θα μας εφυσηχάσουν οι υποσχέσεις, εως ότου δούμε πράξεις που θα πατάσσουν την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών και θα επαναφέρουν την χαμένη ασφάλεια.