Στελέχη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) παρευρέθηκαν το πρωί της Κυριακής 4/8 στα Εθνικά μνημόσυνα της Επαρχίας Πάφου, τιμώντας τους ήρωες που θυσιάστηκαν για μια Κύπρο Ελεύθερη και Ελληνική.

Στην Αρμου, στο μνημόσυνο των αγωνιστών της ΕΟΚΑ, που άφησαν τη τελευταία τους πνοή κατά την τουρκανταρσία, Ανδρέα Χαραλαμπίδη και Ανδρέα Χατζηθεωρη, στεφάνι εκ μέρους του ΕΛΑΜ κατέθεσε ο αναπληρωτής Πρόεδρος του Κινήματος Πέτρος Κουντουρέσιης.

Στα Μαμωνια, στεφάνι στο μνημείο των σφαγιασθέντων χωριανών από τουρκοκυπρίους εν καιρώ ειρήνης, στεφάνι κατέθεσε ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΕΛΑΜ Μάριος Βασιλείου.

Στη Λετύμπου, στο Εθνικό μνημόσυνο του ηρώων της κοινότητας, Ανδρέα Μιχαήλ, Ανδρέα Χρυσοστόμου, Ανδρέα Λάρδου και Σωτήριου Μαραθεύτη, που έπεσαν μαχόμενοι κατά την τουρκανταρσία και τη βάρβαρη εισβολή, στεφάνι στο μνημείο των ηρώων κατέθεσε ο Β’ Αντιπρόεδρος του ΕΛΑΜ Μιχάλης Μιχαήλ.

Στη Γεροσκήπου, στο μνημόσυνο των Χρίστου Κωνσταντινίδη, Γιαννάκη Π. Ταλιώτη, Αντώνη Αντωνίου και Μιχάλη Χρ. Κυπριανού, στεφάνι εκ μέρους του ΕΛΑΜ κατέθεσε ο συναγωνιστής Στέφανος Ρούσσου.

Οι ήρωες ΔΕΝ πέθαναν για την ομοσπονδία!