Συναγωνιστές της Ε.Ο. Λεμεσού του Εθνικού Λαϊκου Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) παρευρέθηκαν το πρωί της Κυριακής 4/8 στα εθνικά μνημόσυνα της Επαρχίας.

Στη Κοινότητα της Γεράσας παρευρέθηκαν συναγωνιστές του Μετώπου Νεολαίας του Κινήματος, τιμώντας τον ήρωα του χωριού Σάββα Σάββα, ο οποίος χτυπήθηκε από εχθρικό βόλι στις 16 Αυγούστου το 1974, καθώς κυμμάτιζε την Ελληνική σημαία, για να κάνει νόημα στους άνδρες της ΕΛΔΥΚ. Εκ μέρους του Προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) Χρίστου Χρίστου, στεφάνι στο μνημείο που κοσμεί την είσοδο του χωριού κατέθεσε το στέλεχος της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού Πέτρος Αυγουστή.

Στα Αγρίδια, στον τάφο του ήρωα Χριστάκη Αργυρίδη που έπεσε μαχόμενος απέναντι στον Αττίλα στις μαχες Λαπήθου – Καραβά, στεφάνι εκ μέρους του Προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου κατέθεσε το στέλεχος της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού Γιώργος Νικολάου.

Στη Τριμήκληνη, στο Εθνικό μνημόσυνο του ήρωα Δημητράκη Αρμινιώτη, εκ μέρους του Προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου στεφάνι κατέθεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Λεμεσού Φοίβος Αλκιβιάδης.

Οι ήρωες ΔΕΝ πέθαναν για την ομοσπονδία!