Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), μέσω του Προέδρου του Χρίστου Χρίστου, ήρθε σε επικοινωνία με τον παππού, ο οποίος καταδικάστηκε με πρόστιμο ύψους 250 ευρώ από το Επαρχιακό δικαστήριο Λάρνακας διότι έκλεψε από υπεραγορά κοτόπουλο αξίας 6 ευρώ και 40 σεντς για να ταΐσει τον εγγονό του.

Το ΕΛΑΜ, για άλλη μια φορά στέκεται έμπρακτα στο πλευρό του λαού ο οποίος δοκιμάζεται από τις αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης, με τον Πρόεδρο του Κινήματος  Χρίστο Χρίστου να επιστρέφει στον παππού το ποσό των 250 ευρώ, που αντιστοιχούσε στο πρόστιμο που του είχε επιβληθεί.

Παραθέτουμε αυτούσια την είδηση όπως την μεταφέρει η ειδησιογραφική ιστοσελίδα Ρεπόρτερ:

Κύμα ανθρωπιάς υπήρξε τις τελευταίες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της καταδίκης παππού με πρόστιμο ύψους 250 ευρώ,  επειδή έκλεψε από υπεραγορά στην Λάρνακα ένα φιλέτο κοτόπουλο αξίας 6 ευρώ και 40 σεντς για να ταΐσει τον εγγονό του.

Πολλοί πολίτες μέσω τηλεφωνημάτων και αναρτήσεων στα social media προθυμοποιήθηκαν να πληρώσουν το πρόστιμο που επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας στον παππού, ενώ εξέφρασαν την επιθυμία να του παρέχουν οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεται η οικογένεια του.

Μιλώντας στον REPORTER ο 70χρονος ευχαρίστησε όλους τους πολίτες εκφράζοντας τη συγκίνηση του.

Εξάλλου ο Γενικός Εισαγγελέας με σημερινή του ανακοίνωση ανέφερε ότι η υπόθεση δεν ήταν εις γνώση του, ενώ μιλώντας στο ΡΙΚ τόνισε ότι σε  τέτοιου είδους υποθέσεις  λαμβάνονται  υπόψη οι ανθρωπιστικοί παράγοντες .

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας ωστόσο, ο 70χρονος είχε δανειστεί χρήματα και πλήρωσε το πρόστιμο και για αυτό με κάθε αξιοπρέπεια δεν δέχθηκε οποιαδήποτε άλλη οικονομική βοήθεια από τους πολίτες αναφέροντας ότι είναι καλύτερα να βοηθηθούν άλλες οικογένειες που το έχουν περισσότερη ανάγκη.

Μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης αν και το πρόστιμο έχει πληρωθεί, το ΕΛΑΜ ήρθε σε επαφή με τον 70χρονο και μετά από ενέργειες του Προέδρου του Χρίστου Χρίστου, του επέστρεψε τα χρήματα που δανείστηκε για να πληρώσει τα 250 ευρώ.

Σε νέα επικοινωνία που είχε ο 70χρονος με τον REPORTER για άλλη μια φορά ευχαρίστησε όλους όσους προσέτρεξαν να τον βοηθήσουν και εξήγησε ότι δεν χρειάζεται οποιαδήποτε περαιτέρω βοήθεια.

Θερμή παράκληση του 70χρονου είναι να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του ίδιου και της οικογένειάς του καθώς δεν επιθυμεί περαιτέρω δημοσιότητα και έκταση του θέματος κάτι το οποίο ευελπιστεί ότι θα γίνει σεβαστό από όλους.