Ποιος μπορεί να ξεχάσει την ιστορία του αφγανού, ο οποίος τον Οκτώβριο του 2016 βίασε και στην συνέχεια σκότωσε 19χρονη Γερμανίδα στο Φράιμπουργκ, κι ενώ νωρίτερα είχε άλλο «ανδραγάθημα» στην Κέρκυρα σε βάρος Ελληνίδας φοιτήτριας, την οποία και είχε τραυματίσει;

Ο Χουσεΐν Κ. είναι πάνω από 25 (!) ετών, όπως απεφάνθη ειδική επιστήμονας, και όχι «ανήλικος 17 ετών», όπως είχε δηλώσει κατά την σύλληψή του, σε μια φανερή προσπάθεια να εξασφαλίσει ευνοϊκότερη μεταχείριση από τις γερμανικές δικαστικές αρχές.

Ο προσδιορισμός της ηλικίας του αφγανού βιαστή και δολοφόνου έγινε από την καθηγήτρια Ανθρωπολογίας του Φράιμπουργκ, με την εξέταση κυρίως της οστεΐνης ενός δοντιού που βρέθηκε στο σπίτι του κατηγορούμενου, αλλά και με περαιτέρω στοιχεία, τα οποία υποδεικνύουν το στάδιο ωριμότητας του ανθρωπίνου σώματος. Όπως σημείωσε η ανθρωπολόγος, ο αφγανός είναι κατά 99,7% μεταξύ 22,05 και 29,55 ετών!

Ο Χουσεΐν Κ., ο οποίος έφθασε στην Γερμανία το 2015 και καταγράφηκε ως «ασυνόδευτος πρόσφυγας» έχει ομολογήσει ότι βίασε την 19χρονη φοιτήτρια Ιατρικής Μαρία Λ. και κατόπιν την έπνιξε σε ποτάμι της περιοχής. Από την ακριβή ηλικία του θα κριθεί εάν θα καταδικαστεί σε 15 χρόνια φυλάκισης ή σε ισόβια.

Και φυσικά το… κόλπο του να δηλώνει ο οποιοσδήποτε «μαντράχαλος» λαθρομετανάστης ότι είναι «πρόσφυγας» και ιδίως «ανήλικος» είναι κάτι το οποίο κατά κόρον χρησιμοποιείται από τους παράνομα εισερχόμενους στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη αλλοδαπούς.

 

ΠΗΓΗ