ΜΟΝΗ λύση η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ! Η επέτειος της 20ης Ιουλίου του 1974 επαναφέρει στις μνήμες μας όσα τραγικά βίωσε η πατρίδα μας και ο λαός μας, ως αποτέλεσμα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Σαράντα οκτώ χρόνια μετά και παρόλο που όλα τα κόμματα, κυβέρνησαν, είτε συγκυβέρνησαν, ο φάκελος της Κύπρου παραμένει ερμητικά κλειστός, για να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα πολιτικά συμφέροντα, ενώ κανείς δεν έχει τιμωρηθεί για το έγκλημα εις βάρος της Κύπρου. Το έγκλημα σε βάρος της Κύπρου από την Τουρκία παραμένει χωρίς τιμωρία.

Από την άλλη, οι προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού παραμένουν εγκλωβισμένες στις εσφαλμένες πολιτικές του παρελθόντος, που αντί να οδηγούν στην απελευθέρωση της πατρίδας μας, οδηγούν στην παγιοποίηση των τετελεσμένων που δημιούργησε η τουρκική εισβολή, νομιμοποιώντας τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) συνεχίζει τον αγώνα ενάντια στην φιλοτουρκική λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας και κάθε μορφής Ομοσπονδίας, με μοναδικό στόχο την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της Κύπρου! Το Κυπριακό είναι πρόβλημα εισβολής και κατοχής! Δεν είναι δικοινοτική διαφορά!

Όσα χρόνια και αν περάσουν, τονίζουμε με έμφαση, ότι ο αντικατοχικός αγώνας δεν θα σταματήσει και το ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, δεν θα επιτρέψουμε να ξεχαστεί!

Άπαντες καλείστε απόψε στην αντικατοχική εκδήλωση του ΕΛΑΜ! Να βροντοφωνάξουμε πως: όσο υπάρχει ΕΛΑΜ θα υπάρχει και η Κύπρος!

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απευθύνει ανοικτό αγωνιστικό κάλεσμα στην Παγκύπρια Αντικατοχική Eκδήλωση για την μαύρη επέτειο της Τουρκικής εισβολής της 20ης Ιουλίου, απόψε στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας, στην Λευκωσία η ώρα 19:30

Να είστε ΟΛΟΙ παρόντες!