Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), έχοντας ως πρώτιστο στόχο την επιβίωση αξιών όπως η Παράδοση και η Οικογένεια, δεν θα μπορούσε παρά να τιμά τη Γυναίκα και να την τιμά καθημερινά, χωρίς να περιμένει παγκόσμιες επετείους. Γιατί γυναίκα είναι η μητέρα μας, η σύζυγός μας, οι κόρες μας.

Οι Γυναίκες ήταν αυτές που κατά την μακραίωνη ιστορία του ελληνισμού δήλωσαν παρούσες στα μεγάλα καλέσματα. Γυναίκες ήταν οι Σπαρτιάτισσες με το υπερήφανο «ή ταν ή επί τας», γυναίκες ήταν οι Σουλιώτισσες με τον χορό του Ζαλόγγου, γυναίκες ήταν οι λεβέντισσες της Πίνδου που κράτησαν ζωντανούς τους άντρες του Ελληνικού Στρατού σε δύσκολους καιρούς, γυναίκες ήταν οι Κύπριες που στον αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. έστελναν με θάρρος, περηφάνια και αυταπάρνηση τα παιδιά τους στον θάνατο. Όλα αυτά για μία Ελλάδα μεγάλη και μία πατρίδα ελεύθερη.

Σήμερα, εμφανίζεται όσο ποτέ άλλοτε η ανάγκη, η Γυναίκα να υψωθεί στη θέση που της αξίζει, ως μέρος της μεγάλης οικογένειας του Έθνους, με στόχο ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και την πατρίδα μας.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)