Μέσα από τα όσα τραγικά συνέβησαν με την ύδρευση της Λευκωσίας και τα όσα προβλήματα παρουσιάστηκαν, ξεβράστηκε ένα ακόμα νέο σκάνδαλο, στο οποίο δυστυχώς δεν δόθηκε καμία έμφαση από κανέναν, αφήνοντας το να παρασυρθεί από τη ροή του νερού, που επανήλθε.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην Λευκωσία, χωρίς νερό έμειναν και τα κατεχόμενα αφού επηρεάστηκαν από την διακοπή νερού τις ελεύθερες περιοχές. Δηλαδή παραχωρούμε και δωρεάν νερό στα κατεχόμενα.

Είναι εξωφρενικό σε ένα ημικατεχόμενο νησί,  να παραχωρούμε στους κατακτητές μας δωρεάν νερό αλλά και ηλεκτρικό ρεύμα, όπως γίνεται γνωστό κατά καιρούς.

Σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απαιτούμε να γίνουν έρευνες και να δοθούν απαντήσεις στον λαό, για το ποιοι φέρουν ευθύνη. Παράλληλα, πρέπει άμεσα να παρθούν μέτρα ούτως ώστε να κατασταλεί δραστικά αυτό το απεχθές φαινόμενο της δωρεάν παροχής νερού και ρεύματος προς τα κατεχόμενα.

Είναι πραγματικά αδιανόητο και αισχρό ο λαός να στενάζει κάτω από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα, να τον απειλούν πως θα του πάρουν το σπίτι του, να του κόψουν το νερό και το ρεύμα και την ίδια ώρα, να τα παραχωρούν απλόχερα στον κατακτητή των εδαφών μας.

Φτάνουν πλέον οι δικαιολογίες του τύπου «δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα!». Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει την απαίτηση να γίνουν άμεσα ενέργειες …

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)