Έντονο προβληματισμό μας δημιουργεί το τελευταίο περιστατικό που σημειώθηκε στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας, με την σύλληψη υπόπτου για θέματα τρομοκρατίας.

Σε συνάρτηση μάλιστα με όλα τα υπόλοιπα που έχουν δει κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας όπως το ότι τα κατεχόμενα αποτελούν κέντρο διέλευσης τρομοκρατών του ISIS, το ότι οι Βρετανικές βάσεις αποτελούν στόχο τους θέτοντας σοβαρά θέματα ασφάλεια για τον λαό μας, η αύξηση κινητικότητας στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμβου, το χθεσινό δημοσίευμα ότι 6 και πλέον εκατομμύρια ευρώ ξοδεύτηκαν στα κατεχόμενα και στην Τουρκία, καθώς και το ότι αυξήθηκε 30% η διέλευση παρανόμων μεταναστών από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές, το λαθρεμπόριο και πολλά άλλα, δεν μπορούν να μας αφήσουν αδιάφορους.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλούμε την κυβέρνηση και όλες τις πολιτικές δυνάμεις να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν και όχι να ζητούν να ανοίξουν περισσότερα οδοφράγματα. Απαιτούμε όπως τάχιστα κλείσουν τα οδοφράγματα για πολλούς και διάφορους λόγους και αιτίες, που ο καθείς μπορεί να αντιληφθεί.

Ας θέσουμε το συμφέρον της πατρίδας και την ασφάλεια του λαού μας ως πρώτιστο και κύριο μέλημα μας.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)