Σε αποτυχημένο θίασο χαμηλής πολιτικής κατάντησαν το Κυπριακό ο Νίκος Ανανστασιάδης και η παρέα του, μετά την περιβόητη βόλτα στην Λήδρας με καφέ, ζιβανία και τα συνοδευτικά. Με αδέξιες πολιτικές έχουν καταφέρει να υποβαθμίσουν το Κυπριακό σε πρόβλημα συμβίωσης μεταξύ των δύο κοινοτήτων, απεμπολώντας το από τις πραγματικές πτυχές του.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), πιστό στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει, απαιτεί άμεσα όπως χαραχθεί καινούργια πορεία στο Κυπριακό, βασισμένο πάνω στο δίπτυχο εισβολής και συνεχιζόμενης κατοχής, όπως αναφέρουν και τα πρώτα ψηφίσματα του ΟΗΕ, με μοναδικό στόχο και όραμα την απελευθέρωση των κατεχόμενων εδαφών μας.

Με τις αδέξιες πολιτικές ομοσπονδίας που ακολουθούν οι εκάστοτε πολιτικές δυνάμεις, οδηγούν το Κυπριακό σε επικίνδυνα και δύσβατα μονοπάτια με ανυπολόγιστες μεταγενέστερες συνέπειες.

Τα δίκαια του κυπριακού Ελληνισμού δεν είναι κτήμα κανενός για να παζαρεύονται. Απελευθέρωση αποτελεί την μόνη πραγματική λύση, η οποία έπρεπε να είναι και κοινή εθνική γραμμή.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)