Επιτυχημένη με μεγάλη προσέλευση ήταν η χθεσινοβραδινή προεκλογική συγκέντρωση του Προέδρου του ΕΛΑΜ και υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας Χρίστου Χρίστου στην περιοχή Ταμασσού και Ορεινής.

Στελέχη, μέλη, φίλοι και υποστηρικτές της Παράταξης μας, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον υποψήφιο μας και να ανταλλάξουν μαζί του ιδέες και ερωτήματα.

Πέρα από την παρουσίαση του πολιτικού του προγράμματος για τις Προεδρικές της 5ης Φεβρουαρίου, ο Χρίστος Χρίστου έστειλε ξεκάθαρο το μήνυμα πως μόνη λύση και μόνη απάντηση στους εκάστοτε κυβερνώντες που οδήγησαν τον τόπο και τον λαό μας στην σημερινή κατάσταση, είναι η ψήφος στο ΕΛΑΜ και η αναγκαιότητα, το ΕΛΑΜ, να βγει ενισχυμένο την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Ένα ισχυρό ΕΛΑΜ στις 5 Φεβρουαρίου, συμπλήρωσε ο Χρίστος Χρίστου, θα μπορεί να επιλύει με μεγαλύτερη ευκολία τα προβλήματα του λαού και να  εισακούγεται από την νέα κυβέρνηση όποια και αν είναι αυτή.

Το συντονισμό της συγκέντρωσης είχε ο βουλευτής μας Σωτήρης Ιωάννου ενώ τον Πρόεδρο μας προλόγισε ο εκ των Αντιπροέδρων του ΕΛΑΜ Στέλιος Νεάρχου.