Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), που από την Άνοιξη του 2015 ανέλαβε την πρωτοβουλία για την δημιουργία της πρώτης εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα Πολιτικού Κόμματος στην Κύπρο, έχει ετοιμάσει μια καινούργια εφαρμογή με ακόμη περισσότερες καινοτομίες.

Η Νέα Επίσημη εφαρμογή του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) για κινητά τηλέφωνα, θα είναι στην διάθεση του κοινού σε λίγες μέρες, τόσο για κάτοχους κινητών ANDROID αλλά και iOS.

Η νέα αυτή πρωτοβουλία είναι απαραίτητη για το κινητό κάθε ΕΛΑΜίτη, αλλά και όσων θέλουν να ενημερώνονται για τα νέα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), καθώς θα προσφέρει ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στην ιστοσελίδα του κινήματος μας για 24ωρη Εθνικιστική ενημέρωση, ειδοποιήσεις για άμεση ενημέρωση των χρηστών, ενώ θα υπάρξουν νέες καινοτομίες στον τομέα της πολιτικής ενημέρωσης, πρωτόγνωρες για τα δεδομένα της Κύπρου.

Κατέβασε εντελώς δωρεάν  σε λίγες μέρες την ΝΕΑ, Ανανεωμένη Επίσημη εφαρμογή για Κινητά του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

*Υ.Γ.: Καλούντε οι χρήστες της παλαιάς έκδοσης για Android να την διαγράψουν από το κινητό τους, γιατί θα απενεργοποιηθεί και να κατεβάσουν την νέα έκδοση.