Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην Πάφο από την Τοπική Οργάνωση Έμπας, μίας εκ των νεοσύστατων οργανώσεων του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), καθώς οι κάτοικοι της περιοχής ήθελαν να γνωριστούν με τα στελέχη μας και να ενημερωθούν σχετικά με τις θέσεις του Κινήματος μας.

Πρώτος τον λόγο έλαβε ο συναγωνιστής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Μάριος Βασιλείου, αναλύοντας το Οικονομικό Πρόγραμμα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα διάφορα σκάνδαλα που ταλανίζουν τον τόπο μας και κατακρεούργησαν την οικονομία μας.

Εν συνεχεία στο βήμα ανέβηκε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Πέτρος Κουντουρέσιης, ο οποίος ανέλυσε τις θέσεις μας για το Κυπριακό, τον ύποπτο ρόλο των εγκάθετων της νέας τάξης, προβαίνοντας σε σημαντικές αποκαλύψεις για τα παιχνίδια που παίζονται στο Εθνικό μας πρόβλημα και αποκρύπτονται από όλους.

Τελευταίος τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Χρίστος Χρίστου, σκιαγραφώντας τους στόχους του Κινήματος μας, αλλά και το τι οραματίζεται να πράξει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα με την είσοδο του στην Βουλή. Τόνισε πως για να αλλάξουν τα δεδομένα τόσο στο Κυπριακό όσο και στην οικονομία μας, χρειάζεται Εθνική ηγεσία που θα βάλει πάνω από όλα το κοινωνικό και Εθνικό συμφέρον και όχι το ατομικό.

Με το πέρας των ομιλιών, έγινε συζήτηση με το κοινό που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ενημερωθεί εις βάθος για διάφορα ζητήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα του απλού πολίτη, ενώ δόθηκε από όλους η υπόσχεση να βοηθήσουν με κάθε τρόπο τις Εθνικές δυνάμεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) να γίνουν ο εφιάλτης της σάπιας κομματοκρατίας. 

IMG 1536 1890c

IMG 1538 42827

IMG 1555 5d7fa

IMG 1553 973c8