Η τελευταία δημοσκόπηση της προεκλογικής περιόδου παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής 19/1 σε βραδινή προεκλογική εκπομπή του ΑΝΤ1, στην παρουσία του Βουλευτή Αμμοχώστου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Λίνου Παπαγιάννη. Η δημοσκόπηση κάλπης, που διενεργήθηκε από την CMRC Cypronetwork, παρουσιάζει τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστο Χρίστου, σταθερά στην 4η θέση με ποσοστά 4.6%.

Πιο αναλυτικά, στην πρόθεση ψήφου, ο Ν. Αναστασιάδης καταγράφει 30,2%, ο Νικόλας Παπαδόπουλος 21,4%, ο Σ Μαλάς 20%, ενώ ανατροπή υπάρχει στην 4η θέση σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας, με τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ Χρίστο Χρίστου να  καταγράφει 3.6% σε αντίθεση με το 2.4% του Γ. Λιλλήκα.

Στα αποτελέσματα με αναγωγή, ο Ν. Αναστασιάδης εξασφαλίζει 38,5%, ο Ν. Παπαδόπουλος 27,3%, ο Σ. Μαλάς 25,5%, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου 4.6% και ο Γ. Λιλλήκας 3,1%.

Όπως τόνισε ο Βουλευτής Αμμοχώστου, συγκρίνοντας αυτή την δημοσκόπηση με όλες τις προηγούμενες, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι υπάρχει αύξηση στα ποσοστά του ΕΛΑΜ σε σχέση με τις Βουλευτικές εκλογές του 2016, κλειδώνοντας την 4η θέση για τον Πρόεδρο του Κινήματος κ. Χρίστο Χρίστου.

Παρά την δημοσκοπική αύξηση των ποσοστών του ΕΛΑΜ, ως κίνημα θα συνεχίσουμε προσγειωμένα τον αγώνα μας, καθώς η μόνη πραγματική δημοσκόπηση άλλωστε, είναι αυτή που θα διεξαχθεί στις 28 Ιανουαρίου, όπου θα φανεί το πραγματικό μέγεθος της ανόδου του ΕΛΑΜ. Άλλωστε, για ένα Έλληνα Εθνικιστή, κανένα ποσοστό δεν είναι ικανοποιητικό μπροστά στον υπέρ πάντων αγώνα που δίνουμε για την σωτηρία της Πατρίδας μας.