Φιλοξενούμενος στην μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Άλφα ήταν σήμερα ο βουλευτής του ΕΛΑΜ Λάρνακας Σωτήρης Ιωάννου με θέμα τα όσα συζητήθηκαν στην συνεδρία της Επιτροπής Νομικών της βουλής για τα επεισόδια με λαθρομετανάστες.

Ο Βουλευτής μας ξεκαθάρισε, μεταξύ άλλων, πως το Μεταναστευτικό δεν ξεκίνησε από τα επεισόδια, επαναλαμβάνοντας τα όσα σχολαστικά λέει και προειδοποιεί το ΕΛΑΜ από το 2008, καταθέτοντας παράλληλα προτάσεις επίλυσης του προβλήματος.

Καταδικάζουμε την βία, τόνισε ο συναγωνιστής, η βία δεν θα επιλύσει το πρόβλημα και το όλο θέμα είναι πολιτικό.

Η συμμετοχή του ΕΛΑΜ, πρόσθεσε ο Σωτήρης Ιωάννου, ήταν ΜΟΝΟ σε ειρηνικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας μαζί με τους κατοίκους!

Ερωτηθείς για τις κατηγορίες του ΑΚΕΛ, ο συναγωνιστής είπε πως αυτές είναι εκτός πραγματικότητας, όπως εκτός κανονισμού είναι και η απαίτηση του ΑΚΕΛ να αφαιρεθεί η προεδρεία  της Επιτροπής Δημογραφικού και Μεταναστευτικού της βουλής από το ΕΛΑΜ.

Απαντώντας για το επεισόδιο όπου ο τέως δημοτικός σύμβουλος του ΕΛΑΜ στην Λεμεσό είπε όσα απαράδεκτα είπε, επανέλαβε την άμεση ανταπόκριση της Παράταξης μας και την απόφαση μας για διαγραφή του συγκεκριμένου ατόμου.

Καταλήγοντας ο βουλευτής μας, κάλεσε εκ νέου όλα τα μέλη, υποστηρικτές και ψηφοφόρους του ΕΛΑΜ να μην συμμετέχουν σε ΚΑΜΙΑ εκδήλωση διαμαρτυρίας η οποία δεν διοργανώνεται από το ίδιο το κόμμα μας.

Στο βίντεο της ανάρτησης όλες οι δηλώσεις του Σωτήρη Ιωάννου.