Μιλώντας στην μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΡΙΚ, ο βουλευτής Λάρνακας της Παράταξης μας Σωτήρης Ιωάννου ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Πολλά θέματα δεν θα λειτουργήσουν όπως ψηφίστηκαν με την μεταρρύθμιση της Τοπικής Μεταρρύθμισης, στην επαρχία Λάρνακας όπως και αλλού υπάρχουν σοβαρές ατέλειες και αδικίες, όταν τα λέγαμε κανείς δεν μας άκουσε. Ως ΕΛΑΜ θα αγωνιστούμε μέσα από την βουλή και αλλού ώστε να υπάρξουν βελτιώσεις και διορθώσεις.

Να μην ξεχνά η κοινή γνώμη, οι πολίτες, ότι ως ΕΛΑΜ είχαμε εναντιωθεί στην αναβολή των εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δεν ήμασταν εναντίον της μεταρρύθμισης, αλλά αυτό που έχει ψηφιστεί δεν μας έχει πείσει ότι είναι μεταρρύθμιση και δεν θα είναι προς όφελος των πολιτών.

Όλη αυτή η σύγχυση και η προσπάθεια να «κλείσει το θέμα» χθες, οφείλεται στην προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων να «κόψουν και να ράψουν» την Τοπική Αυτοδιοίκηση στα μέτρα τους, εις βάρος των μικρότερων κομμάτων.

Θα παρακολουθούμε και θα παρεμβαίνουμε ως ΕΛΑΜ στην βουλή και αλλού, ελέγχοντας, κρίνοντας και προσπαθώντας να διορθωθούν οι αδυναμίες και λάθη που δυστυχώς θα βγουν και θα βγαίνουν στο φως συνεχώς.

Το λάθος άρχισε όταν δεν μας άκουσαν για να μην αναβληθούν οι εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και δινόταν περισσότερος χρόνος για συζήτηση και προετοιμασία».

(Όλες οι δηλώσεις στο βίντεο της ανάρτησης).