Εκατοντάδες μαθητές τόσο σε Λευκωσία, όπου ήταν το επίκεντρο των εκδηλώσεων, όσο και σε Πάφο, βροντοφώναξαν ενάντια στις εντολές των εγκάθετων της νέας τάξης πραγμάτων, πως, όσα χρόνια και αν περάσουν ο μαθητόκοσμος της Κύπρου δεν ξεχνά, γιατί το έχει χρέος στους πρόγονους μας. Το έχει χρέος σε όλους αυτούς που έδωσαν το πολυτιμότερο αγαθό, την ίδια την ζωή τους για όλους εμάς και δυστυχώς σήμερα μένουν ξεχασμένοι από την Πολιτεία και το Κράτος των γραικύλων.

Οι δύο πόλεις, της Λευκωσίας και της Πάφου, σειστήκαν από τα συνθήματα των Ελλήνων Εθνικιστών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), τους ασυμβίβαστους αυτούς νέους, τους τελευταίους υπερήφανους αυτού του τόπου.

Τι και αν το σάπιο κατεστημένο, θέλει μία αποχαυνωμένη νεολαία. Τι και αν αρχίσουν όλοι να κατηγορούν, γιατί απόψε θα δουν και θα ακούσουν πως μία μικρή μερίδα, αγέρωχη, παραμένει μπροστάρης στον αγώνα για απελευθέρωση. Αδιαφορώντας για όλα αυτά πορεύτηκαν με μοναδικό γνώμονα να διατρανώσουν την θέληση τους για την μοναδική δίκαιη λύση του Κυπριακού, την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ενάντια σε κάθε ξενόφερτη μορφή λύσης ομοσπονδίας.

Το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ενημερώνει ότι ο αγώνας για μία Κύπρο Ελεύθερη Ελληνική θα συνεχιστεί αμείωτος, μέχρι την τελική νίκη, που είναι και ο τελικός μας στόχος. Θα νικήσουμε γιατί έχουμε πίστη από ατσάλι αλλά και το δίκαιο με το μέρος μας.

Ακολουθεί εκτενέστερη ανταπόκριση και πλήρες φωτορεπορτάζ από τις δύο πορείες…

ALL 9a810

20141114 114246 ca1d1

10805065 725076924247248 1395971330 n f3a4b