Ο Δημοτικός Σύμβουλος Πάφου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Μιχάλης Μιχαήλ απέστειλε επιστολή προς τον Δήμαρχο και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, με την οποία ζητά όπως μετονομαστεί οδός της Πόλης που φέρει το όνομα του αρχισφαγέα των Ελλήνων Κεμάλ Ατατούρκ, προς τιμή του εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή:

«Κύριε Δήμαρχε,
Κυρία και Κύριοι συναδέλφοι,

Αγγίζει πραγματικά τα όρια της παραφροσύνης και της προκλητικότητας η ύπαρξη οδού στην δημαρχούμενη περιοχή της πόληςμας με το όνομα ενός από τους μεγαλύτερους σφαγείς του Ελληνισμού, Κεμάλ Ατατούρκ, στην Περιοχή του Μούταλλου. Το ποιος ήταν ο συγκεκριμένος και σε τι δεινά έθεσε τον Ελληνισμό δεν χρειάζεται θεωρώ να το αναλύσουμε,

Είναι δική μου εισήγηση προς την ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση, πως θα πρέπει να απασχολήσει να μετονομαστεί η εν λόγω οδός με το όνομα του εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος εκτελέστηκε εν ψυχρώ από το κράτος τρομοκρατών της Αλβανίας, γιατί ύψωσε την Ελληνική σημαία στο Αργυρόκαστρο, σε νεκροταφείο Ελλήνων πεσόντων. Ανήμερα της Εθνικής Επετείου.

Με εκτίμηση
Μιχάλης Μιχαήλ
Δημοτικός Σύμβουλος
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)»