Μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση το «σύμπτωμα» όταν κάποιοι επώνυμοι σύρονται στα κρατητήρια και τις φυλακές, ξαφνικά να αρρωσταίνουν και να χρειάζονται άμεση ιατρική περίθαλψη από τα δημόσια νοσηλευτήρια, τα οποία στη ζωή τους δεν έχουν επισκεφθεί ποτέ στο παρελθόν. Αυτό φυσικά δεν ισχύει για τους απλούς πολίτες αφού φαίνεται είναι καμωμένοι από πιο «ανθεκτικό υλικό».

Να υπενθυμίσουμε πως μέλη του Κινήματος μας στις 25 Ιουλίου 2014, έδωσαν δυναμική παρουσία στην επίμαχη συνεδρία του δημοτικού συμβουλίου Πάφου που αφορούσε την πιο πάνω υπόθεση και απέτρεψαν την προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης από τον δήμαρχο και μέλη του Δ.Σ. του δήμου.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θέλει να εκφράσει τις αμφιβολίες του όσον αφορά την έκβαση της υπόθεσης, όπως άλλωστε έχει γίνει και σε σωρεία άλλων υποθέσεων, που οι κύριοι υπαίτιοι με «λαμπρό» παρελθόν έπεσαν στα μαλακά.

Επιμένουμε στην καταδίκη όλων υπαίτιων για την σημερινή κατάντια, μηδενός εξαιρουμένου και απαιτούμε να οδηγηθούν στην φυλακή και να επιστρέψουν τα κλεμμένα πίσω στον λαό.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στέλνει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι η υπομονή του λαού έχει εξαντληθεί. Αν νομίζουν ότι με την κωλυσιεργία στην δίωξη των ενόχων την ώρα που οι ξένες πλέον «κυπριακές τράπεζες» εκποιούν την περιουσία του κοσμάκη, θα τους γλυτώσει, είναι γελασμένοι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το πολιτικό κατεστημένο και η Κυβέρνηση, οδεύουν προς τον γκρεμό, ενώ μία νέα Λαϊκή και συνάμα Εθνική φωνή αναγεννάται.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)